Ett nytt kapitel

Jag lanserade Skriftstallare.com hösten 2019 som epicentrum och hub för mitt frilansande. Här har du och många andra kunnat ta del av mina olika kompetenser och då inte minst i form av texter, analyser och krönikor. Även Youtubekanalen och podden En Fri Hals har rönt en hel del uppmärksamhet och uppskattning. Nu är det dags att pussla om alla olika bitar en aning. Allt för att göra det så enkelt som möjligt.

Mina texter kommer man i fortsättningen kunna läsa på urbanskrift.substack.com. Där kan du som prenumerant ta del av såväl det skrivna som podden. Allt med underrubriken En frihetsarbetares perspektiv.

Frihetsarbetet består bland annat av frilansande men också mitt engagemang för yttrandefrihet. Detta intresse går tillbaka till mitten av 1980-talet då jag var med om att starta upp Friheten i Sverige i Helsingborg. För mig är yttrandefriheten en fullständig nödvändighet.

Självklart kommer jag att fortsätta frilansa som skribent i olika sammanhang. Och när det kommer till mat & dryck, friluftsliv, ledarskap och föreläsningar eller att medverka på olika vis är jag bara ett mail bort.

Kontakt:
Mail: urbanskrift [at] protonmail.com

Följ:
Facebook.com/urban.skriftställare
Instagram.com/urban_skriftomat
Twitter.com/urbanskrift

En Fri Hals på Youtube

Stötta arbetet ekonomiskt genom något av betalningsalternativen nedan. Ange GÅVA.

Patreon
Swish: 0731062132
PayPal